Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

Spaghetti il forno

Μακαρόνια Φούρνου


  1. Βράζουμε ένα σακουλάκι βίδες ή ριγκατονι σε αλατισμένο νερό.

  2. Μόλις είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε σε ένα ταψί στρογγυλό ή σε πυρέξ.

  3. Ρίχνουμε μέσα χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια, τριμμένο τυρί για μακαρόνια, κίτρινο τυρί (γκούντα κατά προτίμηση) και αν θέλετε μανιτάρια, τα οποία θα κρατήσουν τα μακαρόνια πιο ζουμερά. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.

  4. Σε ένα μπολ λιώνουμε δυο μεγάλες κουταλιές βούτυρο και έπειτα το ανακατεύουμε με 2 αυγά, πιπέρι , λίγο αλάτι, ένα κουτί κρέμα γάλακτος και 2 ποτήρια πλήρες γάλα.

  5. Ρίχνουμε κομμένα κομμάτια ή τριμμένο τυρί κίτρινο γλυκό από πάνω και το καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο.

  6. Το ψήνουμε σε αέρα στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.


ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου